1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OPČINIO SVE: Boateng oduševljen partijama mladog Luke Jovića

Objavljeno: 21.03.18 u 17:50

Bivši napdač Crvene zvezde poslednje vreme pruža sjajne partije u dresu Ajtrahta, koje nikoga u klubu nisu ostavile ravnodušnim.

Luka Jović je ove sezone postigao šest pogodaka za ekipu iz Frankfurta, od čega četiri od početka 2018. godine, čime je i značajno doprineo visokom plasmanu svog tima na tabeli.

Mladi srpski napadač bio je strelac na poslednje dve utakmice svog tima, a posebno je oduševio na prošlonedeljnoj utakmici sa Majncom gde je možda mogao još koji put da se upiše u strelce.

Posle ove utakmice Joviću su stugle pohvale od trenera Kovača, ali i od saigrača Kevina Prinsa Boatenga koji smatra da Srbin može postati veliki igrač.

-On je veliki potencijal. To možete da vidite kada dobije loptu. Ako ovako nastavi, biće veliki, veliki igrač-, rekao je Boateng.

Jović u Frankfurtu igra kao pozajmljeni igrač Benfike, a nemački klub na leto 2019. godine može da otkupi njegov ugovor za sumu od 12.500.000 evra.

0
0

1 Komentara

  1. Neka ga kupe nemci šta će u Benfiku, oni uništavaju talente obični mešetari, samo gledaju kako da uvale mlade igrače bar duplo više nego što su plaćeni!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter