0
Fudbal

BOLJI START NIJE MOGAO: ‘Orlići’ trijumfalno otvorili kvalifikacije za EP, obradovao ih i rezultat druge utakmice

Objavljeno: 21.03.18 u 18:30

Kadetska reprezentacija Srbije uspešno startovala na kvalifikacionom turniru za plasmana na Evropsko prvenstvo, trijumfovaši nad vršnjacima iz Češke rezultatom 2:0.

Apsolutni junak pobede „orlića“ bio je mladi napadač Vojvodine Dragoljub Savić, koji je postigao oba pogotka na ovom susretu i usmerio naš tim ka kontinentalnom šampionatu koji će se održati u Engleskoj.

Izabranici Ivana Jevića su na ovom susretu pokazali da je znatno bolji rival od odmaćina turnira i sav posao praktično završili do odlaska na odmor pogocima u 26. i 35. minutu. U nastavku utakmice naši fudbaleri su ovu prednost sigurno sačuvali i upisali prve bodove u kalifikacijama.

Srbija tako nakon prvog kola zauzima prvu poziciju u grupi, pošto su u drugom meču selekcije Šoanije i Ukrajine remizirale rezultatom 1:1.

Podesćamo, učešće na završnom turniru obezbediće pobednici grupa kao i sedam najbolje drugoplasiranih ekipa.

Naredni protivnik naše reprezentacije biće Ukrajine a ovaj meč je na programu 24. marta od 14.:30 časova, dok će im tri dana kasnije u sitom terminu na megdan izaći vršnjaci iz Španije.

Srbija:

Slavković (Partizan) – Radmanovac (Partizan), Balaž (Partizan), Eraković (Crvena zvezda), Mitrović (Vojvodina) – Belić (Vest Hem), I. Ilić (Crvena zvezda) – Vidosavljević (Čukarički), Jočić (Crvena zvezda), Savić (Vojvodina) – Burmaz (Crvena zvezda). U drugom poluvremenu igrali su i Lončar (Crvena zvezda), Kupusović (Crvena zvezda) i Jovanović (Brodarac).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter