1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

‘NISAM GA UDARIO U GLAVU’: Ognjen Mudrinski se oglasio povodom crvenog kartona u Ivanjici

Objavljeno: 20.03.18 u 11:52

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski oglasio se povodom crvenog kartona koji je dobio protiv Javora i smatra da nije zaslužio isključenje u Ivanjici.

Mudrinski je isključen u 81. minutu, samo tri minuta nakon što je dao gol za 3:3 i osam pošto je ušao sa klupe u igru. Sudija Dragan Čolović mu je pokazao direktan crveni karton posle jednog duela sa domaćim igračem na sredini terena.

Smatrao je da je Mudrinski namerno laktom udario svog čuvara.

– Iskreno, nisam zaslužio crveni karton! Kontakt je postojao ali ga nisam udario laktom u glavu. On je mene prvi udario po levoj stajnoj nozi posle odigranog pasa. Zatim sam krenuo da trčim ka njihovom golu, a on je bukvalno bio pripijen uz mene. Tom prilikom je došlo do sudara međutim, ponavljam, nije bilo udarca u glavu – rekao je Mudrinski.

Napadač je u pomenutom 78. minutu postigao gol za konačan rezultat, a prilikom slavlja emocije su ‘izašle na videlo’ i kod njega, ali i saigrača i stručnog štaba.

– Slavili smo onako emotivno zato što smo se rezultatski vratili u meč i imali smo šansu da preokrenemo sve u našu korist. Da nije bilo tog crvenog kartona, siguran sam da bi se u Beograd vratili sa tri boda u džepu – rekao je Mudrinski, a zatim se osvrnuo na provokacije i tenziju koja je viđena u Ivanjici:

– Što se tiče provokacija, one nisu postojale od strane igrača Javora. Pravila se tenzija sa tribina, ali smatram da je to nekako i normalno – zaključio je Mudrinski u izjavi za zvaničan sajt Čukaričkog.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter