0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Tardeli sa ovakvom igrom može i na Mundijal, Šandong u trećem kolu primio prvi gol ove sezone

Objavljeno: 17.03.18 u 10:24

Ali i upisao treći trijumf, bili su bolji od Hebeija sa 2:1 na gostovanju.

Strelac oba gola bio je brazilski internacionalac, Tardeli.

Čini se da će još dugo van stroja biti Papis Sise kao višak stranaca u Šandongu. Nakon het-trika u prvom meču ove sezone, Tardeli je danas još dvaput pogodio mrežu i sa pet pogodaka stigao Alana koji je sa isto toliko na prvoj listi strelaca Superlige Kine.

I treću pobedu, a prvu na gostovanju, je Šandong upisao ove sezone. Od samog starta se videlo da će odbrana Hebeija imati problem sa raspoloženim Tardelijem koji je neposredno pre postignutog gola imao jedan dobar trk i odličnu šansu nakon koje nije zatresao mrežu. Međutim još jedna opasna kontra u 33. minutu, a Gracijano Pele maestralno upošljava Tardelija koji iz prve matira Janga.

Samo pet minuta kasnije Hebei stiže do izjednačenja. Na delu smo videli sjajnu uigranost argentinskog dua Havijer MaskeranoEzekel Laveci. Kombinovali su Argentinci, da bi Laveci poslao oštru loptu na stativu gde je utrčavao Song Venđije i uspeo da promeni pravac, odnosno ubaci je u mrežu.

Međutim već početkom drugo dela igre Dijego Tardeli drugim pogotkom danas rešava meč. Još jedna odlična akcija gostiju koja je rezultirala pogotkom, a Brazilac je ponovo bio nerešiva enigma za odbranu Hebeija nakon dodavanja Hao Đunmina.

SUPERLIGA KINE – 3. KOLO:

Petak:

Dalijan – Peking 0:3 (0:2)
(Sorijano 12, 61, Vei Šihao 24)

Subota:

Hebei – Šangdong 1:2 (1:1)
(Song 38 – Tardeli 33, 53)

12.35 Čongking – Đangsu

Nedelja:

08.30 Čangčun – Peking Rene
08.30 Guangžu R&F – Šangaj SIPG
12.35 Gvangžu Evergrande – Henan
12.35 Guižu Žičeng – Šangaj Šenhua
12.35 Tijanđin Teda – Tijanđin Kvanžan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter