0
Fudbal

FOTO: FC Los Angeles Galaxy

STOPAMA BEKAMA: Braća Dos Santos i Ešli Kol dobili pojačanje u vidu bivšeg napadača Zvezde

Objavljeno: 17.03.18 u 19:39

MLS liga postaje sve ‘bogatija’ fudbalerima iz Srbije, Aleksandar Katai dobija društvo u vidu bivšeg napadača Crvene zvezde.

Prvo Veljko Paunović na klupi Čikaga. Potom, ‘Mađar’ Nemanja Nikolić u dresu istog tima, a onda i Aleksandar Katai. Ako se njima pridoda Muhamed El Monir iz Partizana, moglo bi se reći da sve veći broj igrača iz Superlige Srbije dolazi u ‘obećanu zemlju’. I tu nije kraj…

Naime, bivši napadač Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice Đorđe Despotović ide u najpoznatiji klub MLS lige Los Anđeles Galaksi. Tim čiji su dres nosile svetske zvezde poput Dejvida Bekama i Stivena Džerarda. Galaksi je Srbina platio Astani oko milion evra.

Đorđu Despotoviću društvo u Los Anđelesu praviće meksičke zvezde, braća Đovani i Džonatan dos Santos, Ešli Kol i Roman Alesandrini. Još uvek nije poznato kada će Srbin debitovati, očekuje se da to bude tek krajem marta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter