0
Evropske lige

Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ŠTA JE OVO DANAS: Mostar je bio samo najava, Sparta vodila 3:0, Slavija osvojila bod (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.18 u 22:28

U češkom velikom derbiju Sparta i Slavija su igrale nerešeno 3:3, iako je domaćin do 70. minuta vodio sa 3:0.

Nije bilo za anale kao u Mostaru gde je Željezničar za samo šest minuta ispustio tri gola prednosti, ali jeste da uprava Sparte stavi prst na čelo.

Tim sa Generali arene vodio je sa 3:0, poveo je golom Stančijua u 10. minutu. Drugi gol Sparta je postigla u 31. minutu – autogol Sučeka, da bi Rumun i strelac prvog pogotka u 43. minutu postavio visokih 3:0. Mnogi su po snežnom vremenu u Pragu već videli pobedu domaćina, ali…

Slavija je smanjila u 70. minutu golom Štoha. Visoki štoper Deli je u 83. minutu približio Slaviju na 2:3, da bi kapiten Škoda iz penala u 95. minutu postavio konačnih 3:3.

Gelor Kanga je igrao svih 90 minuta, Plavišić je zamenjen u 90. minutu, a Mihaila Ristića nije bilo ni u protokolu.

Podsetimo, Sparta iz Praga je otpustila trenera Andreu Stramaćonija, ali ni novi strateg Hapal nije uspeo da probudi ekipu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter