1
Evrokupovi

NOVI SKANDAL: Dok se čeka odluka o Grcima, evropski velikan se isključuje iz UEFA takmičenja?!

Objavljeno: 17.03.18 u 11:23

Evropski velikan bi mogao da ostane bez prava na učešće u takmičenjima pod okriljem Evropske fudbalske federacije, zbog navijača.

U senci skandala koji je izbio u Grčkoj, a gde su učestvovali PAOK i AEK, kao i odluke o njemu, desilo se nešto o čemu će javnost tek da bruji.

Prema vestima koje dolaze iz Francuske, Lion bi mogao da oseti velike sankcije zbog dešavanja tokom meča sa CSKA. Odnosno, pred utakmicu sa Ruskim timom kada su se navijači Liona sukobili sa Rusima, ali i policijom u svom gradu.

Već je jednom evropska javnost brujila o nemirima u kojima su učestvovali navijači Liona, i to prošle godine tokom duela sa Bešiktašom kada je došlo dotuče na tribinama, a potom i na samom terenu. Tada su Francuzi dobili uslovnu diskvalifikaciju iz UEFA takmičenja, a kako se nešto slično ponovilo posle kratkog perioda, uprava Liona opravdano strahuje od odluke UEFA.

Međutim, kako se radi o dobro proračunatoj organizaciji, ne bi čudilo da Evropska fudbalska federacija bude blagonaklona prema Lionu, jer će se ipak jedan od najvećih događaja ove sezone, finale Lige Evrope, igrati na stadionu tog kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter