1
Evropske lige

OSTAVILI IGRAČE U NEVERICI: Navijači Galate na spektakularan način ispratili ljubimce na veliki derbi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.18 u 21:11

Završnica turskog šampionata donosi nam uzbudljivu borbu za titulu prvaka, u kojoj će učestvovati čak četiri ekipe.

Ove subote u Istanbulu je na programu 338. veliki derbi Truske, u kojem će Fenerbahče dočekati lidera šampionata ekipu Galatasaraja.

„Lavovi“ Fatiha Terima u ovaj susret ulaze sa šest bodova više od najvećeg rivala, koji trenutno zauzima četvrtu poziciju na tebeli, odnosno po tri više od Bešiktaša i Bašakšehira.

Jasno je da bi pobedom u ovom susretu Galata napravila veliki korak ka tituli, a ujedno i praktično izbacila Fener iz konkurencije, ali sudeći prema tradiciji to neće biti nimalo lako ostvariti, pošto na ovom gostovanju ne znaju za trijumf još od 1999. godine.

Zbog toga su navijači Galatasaraja rešili da na današnjem treningu svojim ljubimcima daju dodatni podstrek pred veliki derbi, okupivši se u velikom broju na stadionu „Turk Telekom“ gde su uz gromoglasnu pesmu i veliku bakljadu ispratili svoj tim u pohod na „neosvojivu tvrđavu“.

Atmosfera na stadionu Glate odavala je utisak kao da je derbi već u toku, pa su i fudbaleri ovog tima u neverici zastali sa trenigom ne bi li zabeležili ovaj momenat svoji telefonima.

Pogledajte kako je to izlgedalo.

0
0

1 Komentara

  1. Оће ли Галатасарај бити кажњен због лоше организације тренинга?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter