0
Evropske lige

BOMBASTIČNE NAJAVE IZ ŠPANIJE: Real Madrid dogovorio transfer godine!

Objavljeno: 16.03.18 u 20:15

„Kraljevski klub“ već duže vreme traga za dugoročnim rešenjem u špicu napada, koje bi na toj poziciji zamenilo Karima Benzemu.

Poslednjih meseci evropski medij pisali su o interesovanju Reala za nekolicinu napadača top klase, među kojima su se pominjali i Hari Kejn, Mauro Ikardi ali i Robert Levandovki.

Prema pisanju „Mundo Deportiva“ upravo bi poljski napadač trebao narednog leta da se preseli na „Santijago Bernabu“, pošto je navodno dogovorio sve uslove sa Madriđanima.

Pomenuti list navodi da je posle dva održana sastanka između čelnika „kraljevskog kluba“ i menadžera Roberta Levandovskog ,Pinija Zahavija, dogovoren prelazak napadača Bajerna u španski klub.

Popularni Leva bi sa Realom ovog leta navodno trebao da potpiše dvogodišnji ugovor, sa mogućnošću da se on produži na još godinu dana.

Realu sada ostaje da se dogovori sa Bajernom o visini obeštećenja, pošto Poljak ima važeći dogovor sa Bavarcima do 2021. godine. Ipak, jasno je da će nemački tim teško zadržati Levandovskog ukoliko napadač čvrsto odluči da napusti Minhen, ali i da će Real morati da ruku zavuče dubko u džep u realizaciji ovog posla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter