0
Evropske lige

VELIKO POJAČANJE: Bajern u finišu sezone sa Nojerom među stativama

Objavljeno: 15.03.18 u 17:42

Trener Bavaraca Jup Hajnkes danas je potvrdio da će se jedan od najboljih svetskih golmana vratiti među stative u aprilu mesecu.

Iskusni stručnjak je ovu informaciju potvrdio posle pobede Bajerna nad Bešiktašem u Istanbulu, u okviru osmine finala Lige šampiona, za nemačku televiziju „ZDF“.

Prema Hajnkesovim rečima Nojer je trenutno na oko 80% spremnosti i da se njegov povratak na teren očekuje njajkasnije tokom narednom meseca.

Ovo znači da će Bajern u finišu takmičenja u ligi šampiona dobiti značajno pojačanje, a takođe može da odahne i selektor nemačke reprezentacija Joakim Lev, koji će do početka mundijala imati pouzdanog čuvara mreže potpuno spremnog.

Podessećamp, Nojer je van terena još od sredine septembra i utakmice sa Majncom kada je doživeo prelom stopala, a iako se očekivalo da iskusni čuvar mreže bude spreman na početku 2018. godine povratak se ipak malo odužio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter