0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Defanzivac Partizana zabrinuo navijače izlaskom protiv Javora, ali evo lepih vesti

Objavljeno: 15.03.18 u 10:18

Šampion Srbije je juče eliminisao Javor u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Jedan od igrača Partizana je pre vremena, zbog povrede, morao da napusti igru.

Reč je o Miroslavu Vulićeviću koji ima probleme sa zglobom, a protiv Javora je morao u svlačionicu mada se očekuje da ćemo ga na terenu videti već protiv Radnika u Humskoj.

Pored silnih problema Partizan je uspeo da slomi Javor i plasira se u polufinale Kupa Srbije. Navijače je zabrinuo raniji izlazak sa terena Miroslava Vulićevića u 57. minutu, a kako saznaje HotSport u pitanju je samo bol u zglobu sa kojim defanzivac ima problem još pred revanš protiv Plzena.

Ipak, uz kratko mirovanje i terapije zamenik kapitena treba da bude u ekipi za nedeljni megdan protiv Radnika i zatim tokom pauze da u potpunosti zaleči nogu.

Od ostalih igrača blizu povratka su Zoran Tošić i Milan Mitrović, a posle prelezanog gripa polako se u ritam vraca i Sejduba Suma. Jedino je na dužem bolovanju do daljnjeg iskusni štoper Bojan Ostojić, koji mora mesec dana da rešava problem sa kolenom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter