1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UME DA BUDE I OFANZIVAC: Nemanja Miletić o povredi iz finiša meča, golu i ‘biseru’ Sveti Markoviću (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.18 u 19:28

Golovima Ognjena Ožegovića i Nemanje R. Miletića Partizan se plasirao u polufinale Kupa Srbije pobedivši ekipu Javor Matisa rezultatom 0:2.

O golu prvencu i mladom biseru crno-belih Svetozaru Markoviću štoper Nemanja R. Miletić je govorio za zvanični sajt kluba.

− Odigrali smo dobro svih devedeset minuta i bili mnogo bolji od protivnika u jednoj tvrdoj utakmici po teškom terenu gde je gol sve vreme visio u vazduhu. Već u drugom poluvremenu smo dali prvi gol, potom drugi i mirno priveli utakmicu kraju. Partizan živi od trofeja i mnogo nam znači plasman u polufinale Kupa Srbije – kaže Miletić.

Konačno je dočekao da bude strelac, posle dugog posta, iako je često ime na usnama navijača kada je prekid oko kaznenog prostora rivala.

− Do sada sam imao baš puno šansi, ali lopta nikako nije htela u gol. Danas je, hvala Bogu, došao i taj trenutak kada sam upisao svoj prvenac i obećavam da neću stati na ovome. Drago mi je prvenstveno zbog dobre igre čitavog tima u poslednje tri utakmice. Odlično smo odigrali, izdigli se iznad svega, pokazali karakter i vratili se na pravi kolosek!

U 86. minutu dobio je udarac, a potom i žuti karton. Intervenisala je i medicinska služba, ali ne bi trebalo da je neka ozbiljnija povreda.

− Dobio sam udarac u butni mišić, a koliko je ozbiljno videćemo posle pregleda. Trenutno me boli, ali se nadam da nije ništa strašno.

U štoperskoj liniji danas je u paru igrao sa mladim Svetozar Marković, koji mu je asistirao za gol, a i sam je imao odlične šanse za gol.

− Sveta je i ovu utakmicu, kao i onu protiv Čukaričkog odigrao bez greške. Milion puta sam rekao i sada ponavljam da je on budućnost kluba!

U nedelju sledi meč 28. kola Superlige Srbije protiv Radnika iz Surdulice.

− Još jedna utakmica do pauze protiv ekipe koja je pokazala kvalitet tokom ove sezone. Daćemo sve od sebe da zabeležimo i tu pobedu i da na miru odemo na zasluženi odmor – zaključio je Nema Miletić za sajt crno-belih.

(Izvor: youtube / AvangardaForum)

0
0

1 Komentara

  1. Svetozare care! odigrao si za desetku! Prosto neverovatno da maltene decak, izvini momcino, ali godinice ces tek da skupljas,odigra ovako zrelo,polivalentno! Za debitanta je uvek najteze ako je igrac odbrane a on je igrao kao nekada veliki pok. Velibor Vasovic! Bravo, bravo, nemam reci,samo tako, samo jako. Bolji je od Stefana Savica u njegovom dobu! Ovo ne pricam bez veze, dugo, dugo,predugo pratim srpski fudbal! Ja imam osecaj da nas Sveta moze da podjednako dobro igra i centarhalfa i beka i zadnjeg veznog i vezistu atakera! Ma, sve, tako treba carevicu, kad treba da si u odbrani na svom radnom mestu, i na sredini terena i u napadackim akcijama! Ma, briljantno!
    Neka je mom Partizanu sa srecom sto je odnegovao ovog izvanserijskog talenta! Kakva bekenbauerovska igra, bre!!!
    I na samo kraju, imas poljabac od moje kcerke! Cmok!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter