3
Domaći fudbal

FSS ‘ČASTI’: Čak četiri superligaša dobijaju veliki poklon od Fudbalskog saveza Srbije

Objavljeno: 13.03.18 u 17:56

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneta je jedna veoma pozitivna odluka.

Savez je odlučio da na četiri stadiona klubova koji igraju u eliti unapredi infrastrukturu.

A to će učiniti tako što će Radniku, Zemunu, Bačkoj i Spartaku biti poklonjeni moderni semafori. Pomenuta četiri kluba će dobiti semafore, a ono što je još odlučeno, jeste da se obnovi stanje lopti u ekipama Prve lige Srbije, te će svaki učesnik tog takmičenja dobiti po 15 novih lopti najvišeg kvaliteta.

Takođe je bivši fudbaler Crvene zvezde, Goran Vasiljević, odabran za koordinatora mlađih reprezentativnih selekcija, a određene su i cene ulaznica za prijateljsku utakmicu mlade reprezentacije naše zemlje sa Italijom 27. marta u Novom Sadu na stadionu ‘Karađorđe’:

Zapad – 300 dinara
Istok – 200 dinara
Sever – 100 dinara

0
0

3 Komentara

  1. Oranice su tu da nas podsecaju na nasu seljacku (zemljoradnicku) proslost. Da se zna odakle pravi Srbin potice i ko je izgradio Srbiju!
    A to mora da se vidi i u kasne sate, da niko ne zaboravi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Igra se u blati i na oranicama a oni daju semafore i uvode reflektore. Gospodo,igra se na travi i to je ono nuzno i osnovno a semafori su daleko od onog nuznog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter