8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGAO POZIV: Partizan ima novog reprezentativca! A na spisku je napravljena gruba greška (FOTO)

Objavljeno: 12.03.18 u 13:07

Reklo bi se zaslužen poziv koji je stigao na adresu gorostasnog napadača Leandrea Tavambe.

Partizan je nastavio niz stvaranja reprezentativaca. Ovog puta ne za nacionalni tim Srbije, iako i tu ima nekoliko kandidata za budućnost, već za fudbalsku selekciju Kameruna, odakle je stigao poziv tamošnjeg selektora.

Vršilac dužnosti te funkcije Aleksandre Belinga stavio je na spisak pozvanih reprezentativaca i napadača crno-belih Leandrea Tavambu, kome će to biti debi u dresu svog nacionalnog tima.

Poziv je usledio uoči predstojeće prijateljske utakmice koju će Kamerun igrati protiv Kuvajta 25. marta.

Na spisku koji je upravo objavljen, Kamerunci su napravili i ne tako malu grešku, jer su klub za koji Tavamba igra, Partizan, ‘preselili’ u Hrvatsku.

 

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on

0
0

8 Komentara

  1. Ništa oni nisu pogrešili .Zvezdini navijači nisu bili ni rođeni kada je bio građanski rat , ne mogu da razumim otkud toliko mržnje među mladim ljudima ?

    0
    0
    Odgovori
    • Vi iz rupe treba da znate da u drugom svetskom ratu vi ste bili sa njima.rame uz rame pa i sa švabama pa i sa Italijani ma Austrijancima. Ludaci jedni.Možda je neko sinoć bio u onoj tuči pa neznate što pričate.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter