1
Evropske lige

NEPROFESIONALNOST I DRSKOST: Nemački reprezentativac odbio da uđe u igru, pa prebačen u mladi tim (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.18 u 18:44

Fudbaler Ajaksa, Amin Junes je tokom prvenstvene utakmice njegovog tima sa Herenvenom napravio potez koji je razljutio sve u i oko kluba.

Već duže vreme se špekuliše da će nemački reprezentativac po okončanju sezone napustiti Amsterdam i preseliti se u redove Napolija, a ovim potezom dvadesetčetvorodišnje krilo definitivno je zapečatio svoju sudbinu među „kopljanicima“.

Naime, Junes je tokom pomenute utakmice sa Herenvenom pokazao veliko nepoštovanje prema svom treneru Eriku ten Hagu, odbivši da pred kraj utakmice uđe u igru.

U tim momentima Ajaks je već imao ubeldjivu prednost od 4:1, a Nemac je poziv svog trera izignorisao okrenuvši glavu na stranu.

-Hteo sam da ga nagradim za posljednji nastup i dobar rad na treninzima, ali je on smatrao da nema potrebe da ulazi u igru-, rekao je Ten Hag.

Junes je već i ranije imao nesuglasice sa klubom u kojem je od 2015. godine, pošto je dbio da produži ugovor koji mu ističe na kraju sezone, a nakon ovog skandala prebačen je u drugi tim Ajaksa.

Inače Amin Junes prošao sve selekcije Nemačke reprezentacije, a u seniorskom timu odigrao je pet mečeva.

0
0

1 Komentara

  1. Какво неваспитање. Не би ми га овај више заиграо ни у аматерској лиги. Чудо да ће га Наполи узет после овог. Ја бих му намјерно рекао, хвала ти али не треба нам неко ко неће бити узор дјеци. Па да осјети како је то кад га неко понизи.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter