0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

DRAMA U MLS LIGI: Katai ga dao na debiju posle majstorije Švajnštajgera, dva gola Nikolića – ali i dva neverovatna preokreta! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.18 u 09:33

U prvoj utakmici ove sezone tim Veljka Paunovića nije imao sreće.

U Čikagu je Sporting Kanzas Siti slavio sa 4:3.

Glavnu reč su u Čikago Fajeru imali Srbi. Težak posao je domaćina čekao u drugom poluvremenu nakon dva primljena gola u prvom. Gutijerez je Kanzasu doneo vođstvo već u 9. minutu utakmice, da bi Rasel pred odlazak na pauzu povisio na 2:0.

Međutim onda je usledio preokret u razmaku od 12 minuta. Sve je počelo od debitantskog gola Aleksandra Kataija za Čikago. Sjajno je prošao Bastijan Švajnštajger po desnoj strani i predriblao dvojicu igrača gostiju, da bi uputio odličan centaršut koji je Srbin glavom pretvorio u gol.

Samo četiri minuta kasnije, izjednačenje je doneo Srbin sa mađarskim pasošem, Nemanja Nikolić. Nakon kornera je jedan od igrača Čikaga tukao glavom, a golman gostiju, Melija, je uspeo samo da odbije loptu. Ona je otišla pravo u noge Nikoliću koji je rutinski rešio tu situaciju. A potom je Nikolić doneo i preokret. Centaršut sa desne strane, na stativi Kanzas Sitija je bio Vinsent koji je vratio loptu do Nikolića koji je bio na pravom mestu.

Međutim, još jedan preokret. Samo minut kasnije je Medranda izjednačio, da bi tri minuta posle, u 86. minutu utakmice, svojim drugim golom danas konačan ishod postavio Čileanac Gutijerez.


(Izvor: YouTube/Major League Soccer)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter