2
Fudbal

FOTO: Starsport

HOTSPORT SAZNAJE: Selektor Krstajić testira još jednog aduta za Mondijal! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.18 u 09:54

Novo ime na spisku od 22 igrača trebalo bi da bude provereni defanzivac koji godinama nastupa u Italiji.

Došlo je vreme da se provere igrači u prijateljskim mečevima pre završnih priprema za SP u Rusiji. Selektor Mladen Krstajić će danas saopštiti spisak od 22 igrača (tri golmana) za testove sa Marokom u Torinu i Nigerijom u Londonu.

Pored igrača koji su uspešno prošli kvalifikacije novi kormilar ‘orlova’ je odlučio. kako HotSport saznaje. da proveri i jednog iskusnog defanzivca. Pošto na poziciji desnog beka ima samo Antonija Rukavinu priliku će imati verovatno dobiti Dušan Basta, koji je pre dva dana igrao za Lacio protiv Dinama iz Kijeva.

Iskusni defanzivac već dugi niz godina nastupa u Kalču i posle Crvene zvezde i Udinezea sada je u Rimu kod trenera Inzagija, koji mu ukazuje poverenje u svojim rotacijama tima.

FOTO: STARSPORT

Naravno, tu je Sergej Milnković-Savić, a četu će predvoditi kapiten Ivanović i tu su starosedeoci: Matić, Maksimović, Milivojević, Tadić, Kostić, Mitrović…

Očekuje se da golmanski trio čine: Stojković, Rajković i Dmitrović, a novu priliku trebalo bi da dobije i krilni napadač Zvezde Nemanja Radonjić.

Okupljanje je zakazano za ponedeljak, 19. marta, u Staroj Pazovi.

0
0

2 Komentara

  1. Selektor Krstajić verovatno ne prati Super ligu Srbije jer da je prati znao bi da je Lakićević, iz Vojvodine, najbolji srpski bek i da su Savković, iz Spartaka, i Vukanović, iz Napretka, bolji ofanzivni vezni od većine koji mu se nalaze na spisku. I posle Muslina-Muslin!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter