4
Domaći fudbal

FSS ZAVODI RED: Predsednici“večitih“ pred suspenzijama, žestoko kažnjeni i Vazura, Stolica, Dmitrović, Radnički…

Objavljeno: 08.03.18 u 19:53

Disiplinska komisije FSS  je nakon današnje sednice kaznila Partizan i Crvenu zvezdu oduzimanjem po dva boda, ali to nije jedina kazna koja je izrečena.

Fudbalski savez Srbije izgleda je rešio da zavede red u svom dvorištu i prekine sve učestalije kritike na svoj račun, ali i međusobna prepucavanja među klubovima koja štete ugledu srpskog fudbala.

Zato su pored oduzimanja bodova Crvenoj zvezdi i Partizanu, razrezali kazne svima koji su na neki način doprineli haotičnoj atmosferi u Superligi.

Tako su predsednici crveno i crno-belih, Svetozar Mijailović i Milorad Vučelić dobili uslovnu zabranu bavljenja fudbalom od tri meseca, ukoliko u roku od godinu dana naprave neki od rekršaja.

Takođe, zestko je kažnjen i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, koji ći na račun FSS morati da uplati 150.000 dinara i to zbog komentarisanja suđenja. Iz istog razloga kažnjen je i trener Vojvodine Ilija Stolica, koji će „ostati lakši“ za čak 200.000 dinara i suspenzijom od jedne utakmice.

Kaznu će morati da plate i FK Radnički iz Niša (80.000 din) i trener ovog kluba Boban Dmitrović 50.000 dinara.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter