0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DA LI JE KONAČNO KRAJ? Amerikanci tvrde – Lev menja Vengera

Objavljeno: 08.03.18 u 15:54

Već nekoliko godina odlazak Arsena Vengera sa klupe Arsenala mnogi navode kao „sigurnu stvar“, ali Francuz svake godine uspeva da ostane i opstane, uprkos rezultatima koji u najmanju ruku nisu dobri.

Fudbaleri Arsenala su i matematički ostali bez šanse da postanu šampioni Engleske, pošto 11 kola pre kraja imaju 33 boda manje u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, a od borbe za Ligu šampiona su se takođe oprostili, s obzirom na to da im Totenhem „beži“ 13 bodova, pa im jedina šansa ostaje Liga Evrope, u kojoj se danas sastaju sa Milanom, te su velike šanse da i ovde okončaju takmičenje.

To je, kako prenosi ESPN, nateralo mnoge fudbalere da iskažu nezadovoljstvo, pa su glasine o smeni sve jače, a kao opcija da nasledi Vengera posle 22 godine na klupi Arsenala spominje se Joakim Lev, koji će najverovatnije napustiti reprezentaciju Nemačke po okončanju Svetskog prvenstva u Rusiji ove godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter