6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆEVE PROMENE U TIMU: Partizan napada Rad od samog starta

Objavljeno: 07.03.18 u 09:44

U današnjoj utakmici sa „građevinarima“, možemo očekivati vrlo ofanzivanog šampiona.

Ponovo će tribine biti prazne u Hunskoj, ali se u Partizanu nadaju da će bodovni saldo posle mecča sa Radom (15.30) biti uvećan za tri boda.

Posle turbolentnih dana,poraza u Nišu i ospstanka Miroslava Đukica na klupi, očekuje se pomak na mnogim poljima.

Kako saznaje HotSport protiv rivala sa Banjice doćiće do promene u sistemu igre i crno-beli će pokušati da sruše „građevinare“ sa dva klasična napadača.

Očekuje sa da od starta zaigraju zajedno Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović, a na klupu se seli indisponirani Sejduba Suma.

Takođe, Marko Janković se vraća na svoju poziciju, a ostale uloge treba da budu standardne pošto trener Đukić ima puno poverenje u iskusne prvotimce.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićevic, N. R Miletić, Mitrovć, N. G Miletić – Zdjelar, Pantić, Janković, Tošić – Ožegović, Tavamba.

0
0

6 Komentara

  1. Miletić i Djukić imaju neki dil, drugog objašnjenja nema. Na klupi Ivanović, a igraju Janković i Tošić, strašno… još samo fali Ilić.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li je moguce da Miletic ponovo konkurise za mesto u timu…tragedija od coveka i trenera pa ti nemas pojma zbog tebe smo izgubili prvenstvo i ispali iz evrope ti si covek bez obraza pa covece od kada si dosao u Partizan mi igramo katastrofalno i ne napadamo evo sad protiv Rada cemo da napadnemo a do sada sta smo radili pa ti vise nemas pojma sta pricas.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema taj Đukić pojma. Ovo ne može da bude ofanzivna ekipa jer ima Tawambu i Jankovića. Krajnje je vreme da shvati da kad je Tawamba u igri, uz svo poštovanje njegovog fudbalskog znanja koje nije sporno, Partizan nema igru. Igra „hitni lopticu u šumicu“ pa ako Tawamba nešto uradi, uradi.
    Drugo, Janković je fudbalski „padavičar“ koji od svakog iole jačeg kontakta leti po dva metra. Nema snagu, nema visinu – na stranu Mesijeva snaga i visina jer nije za upoređivanje – Janković jedva čeka kontakt da padne upravo kao i Ožegović koji, iskreno, u odnosu na Jankovića bar gine za loptu ali zato oko šesnaesterca više gleda da padne nego da uradi nešto sa loptom.
    Kad već nema šanse za titulu, ovaj trener morao bi da shvati da je budućnost u Jovanoviću i Đerleku a ne u Tawambi i Jankoviću. Druga je stvar što Janković mora da igra da bi ga prodali. Đerlek uz Tošića može puno toga da na uči, a pogotovo uz Pantića koji je najbolji igrač Partizana i Zdjelara koji pokazuje sve odlike pravog veznog igrača koji igra sa uključenim mozgom.
    Đukić sa ovim timom, neće igrati ofanzivno. Daj bože da grešim i da uspemo da pobedimo Rad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter