4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTOPER NA CENI: Dva kluba prate Vujadina Savića, cena nije mala…

Objavljeno: 06.03.18 u 10:10

Dva kluba sa ‘ostrva’ prate igre štopera Crvene zvezde Vujadina Savića, obeštećenje Zvezdi nimalo malo, čeka se leto.

Klubovi polako kroje planove za letnji prelazni rok, a posle Liona za Vujadina Savića su interesovanje pokazala dva tima sa ‘ostrva’. Škotski velikan Seltik je nekoliko puta gledao defanzivca Zvezde tokom utakmica u Ligi Evrope, a kako saznaje HotSport sportski sektor Sautemptona je pikirao Srbina kao naslednika Virdžila van Dajka. Ipak, prvo je potrebno da izbore opstanak u Premijer ligi i onda su šanse realne da pored Dušana Tadića imamo još jednog internacionalca na jugu Engleske.

Vujadin Savić je tokom karijere nosio dres Votforda u Čempionšipu, a pošto ima francuski pasoš (tamo je rođen dok je igrao otac Dušan) nema problema da dobije radnu dozvolu. Ugovor sa Crvenom zvezdom je validan do juna 2020. godine, ali rastanak je moguć na leto i procene su da obeštećenje može da iznosi dva miliona evra.

Stameni štoper je ove sezone odigrao 28 utakmica u crveno-belom dresu i bio je jedan od oslonaca tima koji je izborio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

0
0

4 Komentara

  1. Kemojte slucajno da Vam padne napamet da ga prodajete.
    Bolje ulozi duplu platu pa i da ode 2020 za dz.
    Decko drzi celu odbranu,VOLI ZVEZDU,i samo 5 mil + moze da ga odvede.

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba zacepiti cenu kao što radi Mamić.Bez obeštećenja Zvezdi oko 15 miliona evra, ne treba ni pregovarati sa Englezima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter