0
Domaći fudbal

TAVAMBA: Naravno da nam ne prija što gubimo, poremetio nas je poraz u Češkoj

Objavljeno: 05.03.18 u 17:41

Crno-belima ne ide dobro od početka 2018. godine i nastavka sezone nakon priprema.

Partizan je eliminisan u Evropi, a ništa bolje partije ne pruža ni u Superligi.

U tri meča drugog dela šampionata, upisana je samo jedna pobeda, uz remi i poraz. Teško do pogodaka dolaze crno-beli koji su na pet utakmica u ovoj godini samo četiri puta zatresli mrežu rivala.

– Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno, desilo se da sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo ,da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo, rekao je Leandre Tavamba za klupski sajt.

Kamerunac je ove zime trebalo da napusti Humsku, što se ipak nije desilo te je sada uz Ožegovića prva udarna igla šampiona.

– Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da – ne ide . Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte mi, znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi! Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter