10
Domaći fudbal

PITANJE NEDELJE: Grobari, koga biste voleli na klupi Partizana? (ANKETA)

Objavljeno: 05.03.18 u 00:09

Posle poraza u Nišu od Radničkog 1:0, pitanje je sata ili dana kada će Miroslav Đukić napustiti klupu Partizana.

Zvanično, popularni ‘Đuka’ je i dalje trener Partizana, ali su sve glasnije spekulacije o njegovoj smeni. Sada se samo traži model po kome bi ugovor bio raskinut, to jest kako bi obe strane bile zadovoljne na kraju. Jasno je da je Miroslav Đukić posle ispadanja od Plzena u Ligi Evrope, te neubedljive pobede u Lučanima i kiksevima protiv Zemuna i Radničkog izgubio poverenje uprave.

Sada se licitira imenima mogućih naslednika. Navodno, u igri su Zoran Bata Mirković (pomoćnik Ljubiše Tumbakovića u Crnoj Gori), Vladimir Ivić (slobodan, poslednji posao PAOK), Aleksandar Stanojević (slobodan, poslednji posao PAOK) i Ilija Stolica (Vojvodina).

HotSport želi da čuje glas Grobara, te učestvujte u našoj anketi…

Grobari, koga biste voleli na klupi Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

10 Komentara

  1. U zadnijh par utakmica uvjek isti sistem igrama zar nema neko poput V.Kovačevića ili Aćimovića da diriguje i djeli pametnije lopte ,znam danas je drugi fudbal LI MORA BITI KREATOR I sAŠA iLIĆ JE TU

    0
    0
    Odgovori
  2. Neće Đukic da ode.Ovo je samo pritisak na Partizan.Znaju oni da 7 boda nije ništa. Njima treba jedno 20 boda da bi bili prvaci

    0
    0
    Odgovori
  3. Problem je uprava.Ko će sa njima da radi.Znate ko onaj koji svorc sa lovom.Ja bih voleo Tumba i Bata ali.Pa i Ivica bih voleo.Ali to su želje. U nas sport su uzeli u svoje ruke POLITIČARI.Oni su kancer našeg sporta.Vaterpolo u roku od 3 do 4 g gotov.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa kad Stanoje i Ivic nece, onda Stolica, pa ako se pokaze do kraja prvenstva, dati mu bolji ugovor. Marko Nikolic se nece tako lako brzo vracati, a kad se vrati DOKTOR ZA DERBIJE, zvezda nemora ni da izlazi na svom stadionu, bolje sluzbeno 0:3 no da se obrukaju. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter