1
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Dačićeva ‘pobednička’ izjava, radost u Partizanu i velika frka u Nišu

Objavljeno: 02.03.18 u 23:45

I ovog petka, 2. marta, izdvojilo se nekoliko vesti koje ste najviše čitali.

Ivica Dačić je u političkom svetu jedan od najharizmatičnijih ljudi, a neretko svoj posao ‘poveže’ sa sportom, tako je uradio i danas. Jutro je počelo prilično zanimljivom izjavom srpskog ministra inostranih poslova, koji je boravio na Komorskim ostrvama i dao šaljivu izjavu vezanu za Kosovo i napadača Zvezde El Fardu Bena.

Veliku pažnju srpske fudbalske javnosti danas je privukla ‘frka’ u Nišu, gde su se najpre pojavili snimci katastrofalnog stanja stadiona ‘Čair’, a zatim je Radnički sve to demantovao i ‘opleo’ po Partizanu.

Kada se radi o košarci, iako je Zvezda igrala protiv Unikahe i ostvarila pobedu, danas je najčitanija vest dana stigla iz Humske, gde je dogovoren novi potpis koji je i te kako obradovao partizanovce.

Vašu veliku pažnju privukao je kao i obično Sergej Milinković-Savić, a ovog puta jer se slikao sa šalom člana Superlige Srbije, a nije u pitanju njegov bivši klub Vojvodina.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter