5
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

RADNIČKI DEMANTOVAO: Lažni snimci svlačionica, odnosno ‘bajati’ – usledio odgovor Nišlija (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.18 u 15:38

Danas su se na internetu pojavili snimci zapuštenih svlačiona Radničkog iz Niša.

Ali kako iz superligaša tvrde, reč je o snimcima starim preko godinu dana.

Iz Radničkog su demantovali da je takva situacija na ‘Čairu’ bila prošle početkom prošle godine kada su Nišlije zaista imale veliki problem sa svlačionicama.

– Kao što možete da vidite, realno stanje je takvo kakvo jeste. Vremenski uslovi su veoma nepovoljni za odigravanje jedne fudbalske utakmice, ali ono što moram da kažem jeste da je snimak, koji se jutros pojavio na raznim portalima, napravljen početkom 2017. godine, odnosno pre nešto više od godinu dana, rekao je Milan Heleta za Prvu televiziju.

Ovde možete videti snimak kako sada izgledaju svlačionice na stadionu Radničkog.

– Stadion Čair ima problem koji ima, i to nije nešto što datira jutros ili juče… Taj problem postoji od 2011. godine, kada je rađena rekonstrukcija, na stranu to što je to urađeno na način na koji to ne bi trebalo da se radi u 21. veku. Mi dajemo sve od sebe da osposobimo stadion. Kao što možete i da vidite – igrači Partizana će imati uslove kao i ostalih četrnaest klubova koji će gostovati ovde

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter