1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EMOCIJE PREVLADALE: Pižon od Zvezde dobio specijalnu nagradu, suze su bile neizbežne (FOTO)

Objavljeno: 02.03.18 u 16:43

Sportsko društvo Crvena zvezda je danas proslavilo 73. rođendan i nagradilo najbolje članove.

Najbolja sportistkinja je kik-bokserka Diana Dabetić, a najbolji sportista protekle godine jeste džudista Nemanja Majdov.

Pored dobrih rezultata, najboljo klub u okviru društva jeste košarkaški, a ne fudbalski. Ipak FK Crvena zvezda je dobila posebno proznanje za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kao i učešće među 32 ekipe tog takmičenja.

Priznanje ‘crveno-belo srce’ pripalo je treneru fudbalskog tima, Vladanu Milojeviću za rezultate i zalaganje u prethodnom periodu. Nagrada za životno delo pripalo je četvrtoj Zvezdinoj zvezdi, Vladimiru Petroviću Pižonu. Uručio mu je Dragan Džajić i to je bio jedan veoma emotivan trenutak na ceremoniji proslave 73. rođendana SD Crvena zvezda.

FOTO: STARSPORT

– Želim da svim Zvezdašima čestitam 73. rodjendan, da u ime svih Zvezdaša čestitam nosiocima nagrada na rezultatima koji su obeležili 73. godinu postojanja Crvene zvezde. Prošle godine su slavu Crvene zvezde prenosili i u Evropu i svet. Fascinantno je šta sve Zvezda ostvaruje za ovih 73 godina. Prethodne godine smo osvojili 37 nacionalnih titula, 19 u seniorskoj i 18 u mlađim kategorijama, izjavio je predsednik SD Zvezde Petar Škundrić, a potom dodao:

– Imamo i dva svetska prvaka, i svaka generacija i svaka naša godina je donosila poseban rezultat. Zvezda je svetlo koje se ne gasi, koje obasjava ne samo nas u Srbiji, već povremeno i ceo svet, i prenosi slavu ne samo naših sportista nego i našeg naroda i naše države. Zato hvala svima, živela Zvezda, živela Srbija.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter