0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Mehengladbah prokockao prednost od dva gola protiv Verdera

Objavljeno: 02.03.18 u 22:41

Fudbaleri Borusije su na domaćem terenu remizirali sa Verderom rezultatom 2:2, u prvoj utakmici 25. kola nemačkog šampionata.

Mehengladbah je na svojoj „Borusija areni“ propustio veliku šansu da upiše tri boda, pošto su nakon prvog poluvremena imali prednost od 2:0.

Ipak nastavak utakmice u potpunosti je pripao gostima iz Bremena, koji su uzvratili istom merom rivalu i na kraju kući odneli vredan bod u borbi za opstanak.

Domaćin je nakon nešto više od pola sata utakmice viđen kao pobednik, pošto su već do 33. minuta imali vođstvo od 2:0. Već u petom minutu Borusija je došla vođstvo od 1:0 preko Denisa Zakarije, a u 33. minutu Niklas Moisander je matirao svog golmana i duplirao prednost rivala.

Ipak u drugi 45 minutua situacija na terenu se okrenula, a Verder je u igru vratio Tomas Dilejni pogotkom u 59. minutu. Osamnaest minuta kasnije Aron Jhanson je iskoristio asistenciju Žeroma Gondorfa i ispostaviće se postavio konačan rezultat ove utakmice.

BUNDESLIGA – 25. KOLO

Petak:

Borusija Menhengladbah – Verder 2:2 (2:0)
(Zakarija 3, Mojsander 33 – Dilejni 59, Johanson 78)

Subota:

Ajntraht-Hanover
Augzburg- Hofenhajm
Šalke-Herta
Volfzburg-Leverkuzen
Lajpcig-Dortmund

Nedelja:

Keln-Štutgart
Frajburg-Bajern

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter