9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Maler za Partizan, Đukić u problemu pred gostovanje u Nišu

Objavljeno: 01.03.18 u 10:35

Miroslav Đukić lišen usluga pouzdanog defanzivca.

Nakon što se u trenažni proces vratio Milan Mitrović, koji se sa ekipom priprema u Zemunelu (zbog snega crno-beli treniraju na „veštaku“), kako HotSport saznaje Partizan neće u kompletnom sastavu igrati u Nišu. Meč će zbog distorzije zgloba morati da preskoči kapiten Miroslav Vulićević, čiji oporavak traje od gostovanja Plzenju u Češkoj.

Procene su da će desni bek moći da pomogne drugovima protiv Čukaričkog 11. marta na Banovom brdu.

Zbog pomeranja kola nova runda je na programu i u sredu, a crno-beli će pred praznim tribinama stadiona u Humskoj dočekati Rad.

Prošlo golo je debitovao Cucin na mestu desnog beka, ali će Đukić ovog vikenda zadatke pored desne aut linije verovatno poveriti Nemanji R. Miletiću. Ukoliko se odluči za tu opciju, tandem štopera će činiti Bojan Ostojić i Milan Mitrović.

 

0
0

9 Komentara

    • Da, malo su vam pomogle u ovoj sezoni… Samo Andjeloski je u dva meca doneo 4 boda greskama, kojim vam je doneo bodove… ajde ne sramoti se, jer da ne namestate bilo bi -25! Stidi se bar malo!

      0
      0
      Odgovori
  1. Djukicu ubaci ti Vakulka i Djerleka, mani se svoje politike koja nepije vodu ni u Humskoj a kamoli na strani, nisi daleko od toga da budes proglasen za NAJGOREG trenera u istoriji Partizana, ovaj mandat ce te totalno zabetonirati na skali najlosijih trenera, daj bre raspameti se vise, neka mu neko prenese ovu poruku sms-om ko ima broj njegov.

    0
    0
    Odgovori
    • Ајте на своје вијести па тамо мудрујте шаљивџије! Ви ћете неком говорити о судијама и суђењу…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter