0
Evropske lige

KEIROŠ: FIFA bi trebalo da suspenduje Mesija dok se ne uveri da je sa ove planete

Objavljeno: 28.02.18 u 15:04

Selektor fudbalske reprezentacije Irana Karlos Keiroš rekao je da bi Medjunarodna fudbalska federacija (Fifa) trebalo da suspenduje igrača Barselone Lionela Mesija „dok se ne dokaže da je Argentinac zaista čovek“.

Iran će ovog leta drugi put uzastopno igrati na Svetskom prvenstvu, a u Grupi B će biti sa Portugalom, Španijom i Marokom.

Keiroš se prisetio utakmice Irana i Argentine sa Mundijala 2014. godine u Brazilu, kada je Mesi u nadoknadi vremena postigao pobedonosni gol.

Uvek sam govorio da je Mesi izuzetan igrač. On nije sa ovoga sveta, jer da je čovek ne bi imao taj magičan trenutak u utakmici. Ne volim da gubim, ali posle tog poraza nisam imao negativna osećanja. Kada se nešto magično dogodi znaš da je fudbal živ, da udara i zbog toga je jedan od najboljih sportova za gledanje, rekao je Keiroš za sajt FIFA.

– Situacija je značajnija i posebna pošto sve to dolazi od igrača kome Fifa ne bi trebalo da dozvoli da igra sve dok se ne dokaže da je on zaista čovek, dodao je kroz šalu portugalski trener.

Keiroš je rekao i da je uzbudjen što će njegova ekipa na Mundijalu igrati protiv Portugala, koga predvodi najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo.

Kao portugalski trener, igrati protiv reprezentacije Portugala je prilika i posebna stvar za mene i moje igrače. Biće zanimljivo igrati protiv njih, ali i protiv Španije i Maroka. To je atraktivna grupa. Uvek je posebno kada igrate protiv najvećih igrača, a u ovom slučaju radi se o najboljem fudbaleru sveta. Ali, kada utakmica počne, igraju dva tima koja žele pobedu. Fudbal će odlučiti pobednika, naveo je Keiroš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter