9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VRHA ZVEZDE: Hajka u režiji Kokeze, on radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu

Objavljeno: 27.02.18 u 13:42

Crvena zvezda je odgovorila na saopštenja nekoliko klubova domaćeg šampionata.

Povodom aktuelne situacije u Superligi, saopštenje je prvo izdao Zemun, a potom još nekoliko superligaša.

Danas je usledio i odgovor predsednika Zvezde, Svetozara Mijailovića na kritike o tome da ‘večiti rivali’ u Superligi ne biraju sredstva da dođu do pobede kada su nepovoljni rezultati.

– Hajka na Crvenu zvezdu se nastavlja. Hajka u režiji Slaviše Kokeze. Brojni superligaši su po direktivi predednika FSS i njegovih kurira, krenuli u napad na Zvezdu i to zbog toga što je Partizan izdao saopštenje! Klubovi su saopštenjima počeli da spočitavaju Zvezdi zašto izdaje saopštenja. Pritom ni u jednom od tih obraćanja javnosti nisu spomenuti, a naročito ne u negativnom kontekstu. Ono što smo u svakom sopštenju spominjali je da Slaviša Kokeza radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu i ne dozvoli joj da osvoji titulu. Zato su klubovi opet orkestrirano, jedan za drugim, morali da pišu saopštenja da bi se skrenula pažnja sa krucijalnih problema na koje ukazuje Crvena zvezda. Ali, na kraju krajeva, jasno nam je da sve tako možda i mora jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije.Očigledno je da se ovde radi o zameni teza, zloupotrebi klubova i pritiscima od strane predsednika FSS zbog ličnog interesa, rekao je predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović.

0
0

9 Komentara

  1. Zašto pričati uopšteno, čovek kaže nameštaju se utakmice u prvenstvu ok. Ali ako tvrdiš moraš imati i dokaze ne rekla kazala, ili vidiš ovo ono to na sudu neide. Da li je taj čovek ispitan da li je predočio materijale dokaze, ili ako nije da li će biti procesu Iran. Moramo prestati rekla kazala, izjavio si dokažu nemože krivična prijava.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najgore je to sto i zvezda i partizan.preko medija se prepucavaju i vredaju.zajedno ucestvuju u nekim mutnim radnjama.isti su ko politicari lazu narod.neznam sta bi bilo kada bi neki drugi klub bio prvi i osvojio prvenstvo.to se nece desiti jer im ovi nece dozvoliti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan je zlo koje vrsi genocid nad nasim ionako losim fudbalom, siluje prvenstvo a pritom napada druge. To vam je kao kada momak/devojka vara devojku/momka a sumnja u devojku/momka.To je zato sto on/ona to radi. Ove sezone Partizan je pokrao pa brat bratu 15 bodova manjim ekipama. Za utakmicu protiv Mladosti se ne javljaju,u drugom poluvremenu palo tri gola,izvrseno sest izmena, nekoliko zutih kartona i dva crvena kartona…I sve to produzetak dva minuta.A protiv Zemuna produzetak cetri minuta.Inace nije sudija kriv za utakmicu protiv Mladosti vec oba kluba koja su imala dogovor.Takve dogovore prave sa Javorom,Radnikom,Metalcem,Borcem,Radom i ostalima. Ja mislim da su jedina ekipa u istoriji fudbala koja je odigrala tri uzastopna prvenstvena meca iz jedan u dva ili obrnuto. Smeju se u facu svima koji se iole razumeju u fudbal.Vidi se da pojma nemaju,da se ekipa za 5-to mesto otprilike ali vazno je da vrse pritisak.Partizan duguje vise od Zvezde,a kako do love nego kroz Evropu.A kako ce grdnici u Evropu ako ne budu sampioni i ne dobiju dve sanse da se domognu iste.Nema jakih protivnika,nema nicega.Kada god su bili drugi od 2000-te pa na ovamo Evropi nisu ni prismrdeli.A posle su busaju mi ovo mi ono.Pa lako je ne igrati sa timova iz liga petice.Ne pamte kada su odigrali mec sa nekim takvim timom.E zato oni prete,vrse pritisak,u dogovoru sa svima vrsljaju,rade sta hoce.Ispitajte kako Kokeza i Vazura zajedno drze Brodarac.Ko im ga je dao,ko ga je postavio u FSS da zameni Karadzica koji ni za zivu glavu nije hteo da se skloni.Ima tu dosta dogovora.Nije dzaba tako.

    0
    0
    Odgovori
    • Nebitan lik pa ti si stvarno nebitan.Pa vi 70g kradete u sportu a vi tražite druge lopove..Mlad si i neznas.Porazgovaraj sa nekim starijim covekom.Vi imate glavne lopove a to su Mijailovic radio sa Saricem Djajic pokrao igrače i ovaj mazgov sa poternice.Stvarno ste glupi.

      0
      0
      Odgovori
    • Ti mali nemas vezu sa vezom,ti koliko si ozlojedjen i koliko mrzis partizan se vidi u svakoj tezi koju si izlaprdao,dok je takvih balvana koji nesto komentarisu,bice nam ovako kako jeste,ti si samo jedan primer beskicmenjaka i prostaka,tacinje najobicniji bilmezic!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Tako i treba mladi i obrazovani ljudi nam beze iz zemlje a FSS nam vode polukvalifikovani soferi i ponasaju se kao onaj predsednik Koreje Kim.Mediji trube na sve strane brane slobodu stampe a ovi iz FSS kao OZNA posle rata , Binic umislio da je bog i sudija a da mu nije bilo Zvezde verovatno bi bio neki krimos.Javljaju se klubovi koji klubovi jel oni sto im publika gleda utakmice sa okolnih krovova i sa nekih golubarnika.Tereni im gori od oranica a ako vec ides na utakmicu bolje obuci pampers posto nemaju wc.Miskovic se javlja bolje da cuti jer zna se dobro zasto je on u fudbalu u koji mukotrpno zaradjeni novac investira verovatno je i on nosio gajbe.Sto se Tonceva tice on bolje da tuzi obrazovni sistem Srbije zato sto su drzali u skoli otvorene prozore kada su gi ucili padezi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter