0
Evropske lige

BUFON NEMA DILEMU KO JE NAJBOLJI IKADA: Niko nije imao takvu moć, brzinu, tehniku! Mesi mu je približan, ali nije tako moćan…

Objavljeno: 27.02.18 u 20:02

Kada to kaže jedan od najboljih golmana svih vremena, onda se tu nema puno šta dodati.

Zovu ga ‘deda’ jer navršava punu četvrtu deceniju života, ali i dalje je jedan od najboljih na svetu. Branio je moguće i nemoguće mnogim svetskim asovima i napadačima od početka 21. veka. Ipak, jedno ime se posebno izdvaja.

Ronaldo, Il ‘Fenomeno’, onaj iz Intera, nešto neverovatno. Ne možete više naći igrače sa onim fizikalijama. Moć, brzina i tehnika. Strašno! Lionel Mesi je danas najbliži tome, ali nije tako moćan. Ronaldo je tada naspram drugih ljudi stvarno izgledao kao vanzemaljac – izjavio je Đanluiđi Bufon.

U intervjuu koji je dao u emisiji ‘Tiki-taka’, osvrnuo se i na italijansku reprezentaciju, kao i pitanje da li je vreme da se Mario Baloteli vratio u nacionalni tim ‘azura’.

Bio bih srećan da se Mario vrati u ekipu, bez obzira na to da li ćemo na terenu biti zajedno. To bi mu bila prilika da pokaže da je sazreo i da ima ono što smo svi u njemu videli na početku karijere – šampionski gen. Mariju bi to trebalo da bude izazov, sve dok ne prestane da igra. Nacionalni tim? Mislim da je, zbog svega što je napravio u poslednje dve sezone, zaslužio da bude u konkurenciji. Na kraju govorimo o talentu koji možda još nije dosegao vrhunac, ali za italijanski fudbal i te kako je zreo. Samo je još Toti ranije imao tako snažan udarac i preciznost – poruka je čuvenog Điđija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter