0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POKAZALI PARTIZANU KAKO SE TO RADI: ‘Davljenik’ naneo Plzenu prvi poraz u šampionatu

Objavljeno: 26.02.18 u 20:09

Fudbaleri Jihlave danas su napravili pravu senzaciju, kojom će verovatno pokrenuti neka pitanja kod navijača crno-belih.

Pretposlednjeplasirana ekipa češkog šampionata je u okviru 18. kola nanela je ekipi Vitkorije iz Plzena prvi poraz u sezoni i to na njihovom terenu, rezultatom 1:0.

Ova pobeda je još veća kada se zna da je Partizanov „dželat“ na ovoj utakmici nastupio u najjačem sastavu, ali i uprkos tome nisu uspeli da izađu na kraj sa timom koji svim silama juri opstak u eliti.

Jeidni pogodak na utakmici delo je Petra Tlusta, koji je u 22. minutu savladao Matuša Kozačika a do kraja je Jihlava uspela da odoli napadima favorizovanog domaćina.

Tako je ekipa Plzena i drugu uzastopnu utamicu u šampionatu ostali bez pobede, pošto su prethodno remizirali bez golova sa Sigmom. Nakon ovakvih rezultata češkog šampiona u poslednjem periodu, ostaje žal što Partizan nije uspeo da iskoristi taj njihov pad forme.

Pogodak sa ove utakmice možete pogledati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter