0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Aleksandar Mitrovic of Serbia Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

MITROVIĆEV PREPOROD: U Fulamu kao kod kuće, idemo direktno u Premijer ligu

Objavljeno: 26.02.18 u 14:42

Srpki napadač Aleksandar Mitrović pronašao je u Londonu svoju sreću, nakon jednog vrlo lošeg perioda u Njukaslu.

Našem reprezentativcu nije bilo potrebno previše vremena da se adaptira na novu sredinu, a koliko mu prija saradnja sa Slavišom Jokanovićem vidi se iz njegovih poslednjih nastupa.

Mitrović je bio strelac u poslednje dve utakmice za Fulam, a njegov odnos prema igri kupio je pristalice londonskog kluba, koji će i ove sezone voditi žestoku borbu za plasman u Premijer ligu.

Nekadašnji napadač Partizana nema dilemu da je sa prelaskom na „Krejven Kotidž“ napravio pravi izbor.

– Prvo što želim je da se sa Fulamom izborim direktan plasman u Premijer ligu i to direktno, a potom sledi Svetsko prvenstvo. Apsolutno sam usredsređen na Fulam, na treninge i utakmice. Sjajno je što sam ovde i radujem se što igram. Želim da budem na terenu i verujem da sam potreban Fulamu koliko je i Fulam potreban meni, rekao je Mitrović.

On ističe da trenutno ne razmišlja o eventualnom povratku u Njukasl nakon isteka pozajmice, te da je glavom u potpunosti u Fulamu.

– O Rafi Benitezu ne razmišljam. Ja sam igrač Fulama i trenutno želim je da se izborimo za mesto u Premijer ligi. Naravno da Njukaslu želim sve najbolje, nadam se da će ostati u ligi. Što se tiče Njukasla videćemo šta će se dogoditi na leto-, ističe napadač.

Mitrović je takođe napomenuo da ima sjajan odnos sa trenerom Fulama Slavišom Jokanovićem i da je zbog njega odlučio da ponovo zaigra u Čempionšipu.

– Imam odličan odnos sa trenerom Jokanovićem. Mi smo iz iste zemlje, a on je bio veliki igrač. Sada je svakako jedan od najboljih srpskih trenera. On je jedan od razloga zbog kojih sam došao. Odlično se razumemo i on neguje stil igre koji mi odgovara. Svi igrači su mi pomogli na početku i sada se osećam kao kod kuće, kazao je Aleksandar Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter