1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIJAŠ OTKRIO: Kada smo u poluvremenu pročitali šta piše… (FOTO)

Objavljeno: 26.02.18 u 21:20

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš je bio protagonista preokreta Zvezde u Subotici protiv Spartak Ždrepčeve krvi.

Crvena zvezda učvrstila se na prvom mestu na tabeli, a prema rečima kapitena na ovakvim utakmicama se dobijaju titule.

– Ovo je možda i najbitnija pobeda, mnogi su već videli da ćemo izgubiti bodove u Subotici, posebno posle evropskog susreta sa CSKA. Mi jesmo bili emotino istrošeni, svima je jako teško palo što znamo da smo mogli da se plasiramo u osminu finala Lige Evrope, imali smo izgledne šanse, ali stvari su se drugačije desile. Koliko god da nam šef priča nije lako toliko brzo se prebaciti na domaće prvenstvo. Ipak, mi smo u tome uspeli, pružili smo partiju kakva se očekuje od nas, pobedili smo i sada idemo dalje. Pre početka sezone naš cilj je bio da osvojimo duplu krunu, titula je prioritet, a ona se osvaja na ovakvim mečevima – rekao je Milijaš.

Zvezdin kapiten pohvalio je igru petoplasirane ekipe Superlige Srbije.

– Ovo je bila jedna od težih utakmica za nas, posebno zato što smo primili gol, ali imali smo sreće da se jako brzo vratimo u utakmicu. Za samo tri minuta postigli smo dva pogotka i preokrenuli rezultat. Ekipa Spartaka se pokazala odlično, oni se ne brane, imaju specifičan stil igre i dokazali su da zaslužuju mesto na tabeli na kome se nalaze.

Loši vremenski uslovi uticali su na to da teren u Subotici ne bude u idealnom stanju za igru.

– I pre utakmice već smo videli da nećemo igrati u dobrim uslovima, teren je bio zaleđen na početku, a kako je vreme odmicalo stvorilo se blato na površini. To nas ne iznenađuje, zima je period godine kada znamo da možemo da očekujemo ovakve uslove. Bilo je hladno, vetar je duvao, ali kada se pobedi utakmica sve to se vrlo lako zaboravi.

‘Bravo i hvala momci, to je Zvezda koju hoćemo. A sada zajedno po duplu krunu’, tekst je uz koji su Delije podržale igrače crveno-belih.

– Kada smo na poluvremenu pročitali šta je bilo ispisano na paroli zaista smo svi bili oduševljeni. Još jednom bih se zahvalio našim navijačima za svu podršku koju imamo od njih, znamo koliko nam znače i kada je dobro i kada je loše. Gledamo da im to uzvratimo na svakom treningu i na svakoj utakmici svojim zalaganjem i dobrim rezultatima – poručio je Milijaš.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter