7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV OGORČEN NAKON ZEMUNA: Poslednjih sezona često smo bili svedoci ovakvih slučajeva!

Objavljeno: 26.02.18 u 15:23

Sportski direktor Partizana izrazio je svoje nezadovoljstvo nakon što je njegov tim, zahvaljujući grešci arbitra, ostao bez celog plena u utakmici sa Zemunom.

Ekipa iz Gornje varoši je na ovom susretu došla do vođstva iz krajnje diskutabilnog jedanasterca, da bi u poslednjim trencima utakmice crno-bele poraza spasio Saša Zdjelar. Iliev smatra da su se ovakve situacije, gde arbitri prave greške na njihov račun,  crno-belima poslednjih sezona često dešavale.

– Ne volim da pričam o suđenju, ali i na utakmici gde Zemun nije šutnuo u okvir gola, iz nepostojećeg penala primamo gol i posle jurimo i taj jedan bod. I to se dešava tokom cele sezone, a u poslednje tri godine se to često dešava – rekao je Iliev za „B92“.

Aktuelni šampion je u velikom zaostatku za Crvenom zvezdom, koja ima 11 bodova više u Superligi. Ipak sportski diretkor crno-belih ne želi da se odrekne trofeja bez borbe.

– Izgleda da je trofej daleko, ali nećemo se predati do kraja. Imamo iskustvo iz prošle godine, bila je doduše manja bodvna razlika, ali ima još šest kola do kraja regularnog dela sezone – istakao je Iliev.

Nakon eliminacije iz Evrope i nekih neubedljivih partija u domaćem šampionatu, trener Partizana, Miroslav Đukić, ponovo se našao na udaru navijača. Ipak sportski direktor „parnog valjka“ nema mnogo šta da mu zameri.

– Moram da budem zadovoljan Miroslavom Đukićem, to je trener koji nam je posle 13 godina doneo proleće u Evropi i u toj Evropi smo igrali ozbiljan fudbal. I to nije bio sam prolaz, mi smo kolo pre kraja grupne faze takmičenja zvanično prošli. On ima ugovor na dve godine i jedino mi je žao što se igre iz Evrope ne poklapaju sa igrama iz prvenstva – naglasio je Iliev.

Za kraj, Ivica Iliev se osvrnuo i na dosadašnji učinak najskupljeg pojačanje u istoriji kluba, Sejdube Sume.

– Suma ne donosi ono što smo očekivali. Mi moramo da budemo svesni da je nemoguće da svi igrači koji su dolazili ili koji će dolaziti, budu na nivou na kojem mi želimo da oni budu. U junu ćemo podvući crtu i videti šta je učinjeno za godinu dana – zaključio je sportski direktor Partizana.

0
0

7 Komentara

  1. Realno igrom nismo zasluzili bodove protiv zemuna….. U lučanima isto. U Plzenju smo napravili tri faula za celu utakmicu….. Ove godine realno CZ igra bolje. Izgleda da nešto ne štima… Nema energije kod Jsnkovića. Tošića….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja ne znam sta se vadimo na sudjenje jer sa ovakvom igrom nismo dorasli ni igre u 1ligi Srbije.
    Smenite DJUKICA DOK NIJE KASNO!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam partizanova i ne bi se bavio sudjenje. Ali mene zanima zašto partizan nije dao zemunu dva tri komada. Činjenica da igraju loše da nemaju sistem o tome treba da vode računa ovi što vode partizan. Sa ovim igračima uslovima i parama koje primaju svakoj ekipi treba ubaciti dva tri komada sem zvezdi

    0
    0
    Odgovori
  4. Iskreno koliko ste bili svedoci a koliko vinovnici ovakvih slucajeva kako kazete,zaste se nisi oglasio posle Lucana ,to je licemerno sto radite

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter