0
Evropske lige

NEZABELEŽENO U BUNDESLIGI – BOJKOT: ‘Žuti zid’ u Dortmundu večeras ima puno rupa, Nemci su to… (FOTO)

Objavljeno: 26.02.18 u 21:53

Svi dobro znamo kakve atmosfere vladaju na stadionima u Bundesligi, kao i to da su stadioni gotovo uvek dupke puni. Uvek, osim ponedeljkom…

Mnogi su se širom Evrope, pa i u Nemačkoj, iznenadili kada su uvideli da će se utakmica između Borusije Dortmund i Augzburga igrati u ponedeljak, što nije uobičajen termin za nemački fudbal.

Razlog za to pomeranje je utakmica koju su ‘milioneri’ igrali u četvrtak uveče u Ligi Evrope u Bergamu protiv Atalante, ali ono nije naišlo na odobravanje publike u Nemačkoj.

Pre svih navijača Borusije i popularnog ‘žutog zida’, koji je večeras prilično bušan jer je objavljen bojkot utakmica ponedeljkom.

Umesto standardnih 80.000 ljudi na ‘Signal Iduna parku’, večeras je prisutno ‘samo’ 50.000 ljubitelja fudbala koji su ostali ‘uporni’ i ipak došli na utakmicu na radni dan.

U nastavku pogledajte reakcije i slike iz Dortmunda, ali i razmislite koliko samo ove cifre zvuče bajkovito u odnosu na srpski fudbal…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter