7
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

ZVEZDAŠI NEZADOVOLJNI: I nakon CSKA Pešić na meti navijača, sada u još većoj meri – Rodić heroj! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.18 u 13:50

Trenutno je poluvreme na meču Spartaka i Crvene zvezde u Subotici.

Iako se ni neposredno pred utakmicu nije znalo da li će se uopšte igrati, čini se da loš teren ne predstavlja veliki problem igračima.

Dugo se razmišljalo o odlaganju, to su otvoreno predložili i predstavnici Spartaka i Zvezde, ali nije prihvatio arbitar Danilo Grujić koji je procenio da teren nije u toliko lošem stanju da bi meč morao biti odložen.

Očigledno je da su oprezno u utakmicu ušla oba tima, međutim na samom startu duela viđena je najbolja prilika. Tekijaški je oborio Aleksandra Pešića u svom kaznenom prostoru, napadač Zvezde je i izveo penal, ali je šutirao iznad prečke.

Odličnu priliku je Pešić propustio i u 33. minutu, izašao je iz ugla na golmana Ostojića ali je čuvar mreže Subotičana bio uspešniji, potom je pokušao da proigra Krstičića Pešić, ali ni to nije bilo uspešno. Najčešće se među komentarima navijača na društvenim mrežama pominje ime Aleksandra Pešića sa kojim navijači trenutno nisu zadovoljni.

Na sve to, od 39. minuta iz prve prave prilike je Spartak postigao gol za vođstvo preko Đuričina. Ali potom, neverovatan preokret Zvezde i dva gola Milana Rodića u finišu poluvremena.

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

7 Komentara

  1. „Polako, sa taj Pešić“, što bi rekao Šojić. Niko ne pominje vanvremenske promašaje Boaćija tog „nemilosrdnog“ strelca iz penala, koje je imao u grupnoj fazi lige Evrope, niti kardinalne promašaje „velikog“ pojačanja Bena, protiv Javora i CSKA! Ovim stranim „kapitalcima“ u dresu Zvezde, se sve gleda kroz prste. Eto, npr. taj Ben, „pojačanje“ sa tribina stadiona Olimpijakosa, se ni danas u Subotici nije video. I niko se, iz Zvezde, neće oglasiti tim povodom. Barem da armiji svojih navijača daju neko i najobičnije objašnjenje da nas razuvere, da je to samo prolazna kriza u kojoj se našao ovaj znalac, kako ga oni nazivaju. Jer, kad pogledate, s druge strane, Adžić zbog tog Bena dobija dvo minutnu šansu svakih 4-5 utakmica! Adžić je mladi reprezentativac Srbije a Ben reprezentativac prestižnih Komorskih ostrva. Uporediti Adžića i Bena je zaista smešno!

    0
    0
    Odgovori
  2. A ovi sto kritikuju sve vrsni centarfori .neotkriveni talenti.decko je klasa.vi ga gledate kroz golove.a njegov ucinak je fenomenalan.razigrava.asistira.brani napad protivnickog tima.koliko duela je dobio .sve to je mera .decko je postigao 23 pogodka dosad.sta bi vi da da 60 u sezoni.pa nije on mesi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Placite grobari.mi dobili u subotici za razliku od vaseg krusevca.pesicu zvezdasi su uz tebe.19 si dao dosad.daces jos toliko do kraja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakava namestaljka!!!! Jos jedna sramota srpskog fudbala. Sudija Grujic ih namesta samo tako (nepostojeci penal, faulovi oko kaznenog prostora Spartaka), smesno.
    Zale se na teren? Pa po kakvom je terenu Partizan morao da igra u Krusevcu. Kada se poredi ono je za zatvor, a ovo danas Nou Kamp. Ima li vise smisla fudbal u Srbiji?

    0
    0
    Odgovori
    • Nameshtaljka je ovo bilo posle! Moralo je da se igra na pasnjaku dok domacin ne pstigne bar gol!!! Sram da vas bude, glodjoshi
      Hahahahahahha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter