1
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

VLADAN MILOJEVIĆ: Nije trenutak za priču o mom ugovoru, ja sam najmanji problem

Objavljeno: 24.02.18 u 14:45

Nakon završetka takmičenja u Evropi, Crvena zvezda svu pažnju usmerava na domaća takmičenja gde ih u nedelju očekuje duel sa subotičkim Spartakom.

Ipak na konferenciji za medije povodom ove utakmice, više pažnje se posvetilo budućnosti trenera crveno-belih Vladana Milojevića, nego li narednom protivniku njegove ekipe.

Poslednje vreme sve više se govori o tome hoće li mladi stručnjak produžiti ugovor sa Zvezdom, koji mu istuče po završetku sezone, ali Milojević je što se toga tiče i dalje prilično „zakopčan“.

-Ne bih voleo da se oko toga pravi bilo kakva fama. Sešćemo i razgovarati. Ja sam najmanji problem. U ovom trenutku interesuje me samo ekipa, uvek sam bio timski igrač i nisam gledao lični interes. Gledaću samo interes i dobrobit Crvene zvezde-, rekao je trener Zvezde novinarima istakavši da ne bi želeo da priče o njegovoj budućnosti poremete ekipui:

-Ne bih da pričamo o tome, nije trenutak… Ne bih voleo da nešto vezano za mene poremeti ekipu. Ponavljam, ja sam najmanji problem, uvek sam bio najmanji problem-, dodao je Milojević.

Trener crveno-belih je istakao veliku ulogu stručnog štaba i igrača u kreiranju najuspešnije evropske sezone kluba u poslednjih 26 godina. Ipak, istahe žal za apropuštenom prilikom da se protiv CSKA zabeleži i novi uspeh.

-Nije nam lako, ali puno puta se dođe u takvu situaciju i morate vrlo brzo da joj se prilagodite. To ide u zaborav i ne smemo drugačije da razmišljamo. Moramo da se koncentrišemo na našu ligu, apsolutno smo spremni za nastavak i borbu u prvenstvu i kupu- rekao je Milojević.

On se zatim okrenuo i svom narednom protivniku, Spartaku iz Subotice, protiv kojeg je Zvezda umela da se oklizne u prošlosti.

-Razmišljamo samo o njima, jednostavno. Znam da je igračima malo teža situacija, ali veći ste sportista ako brzo možete da potisnete emocije. Nema više, gotovo je, završeno, okrećemo se novom izazovu. Svaka naredna utakmica je najbitnija. Mislim da neće biti problema. Igrači su verovali da mogu, ali to je sport, čestitali smo protivniku. Život teče dalje-, zaključio je Vladan Milojević.

Utakmica izneđu Spartaka i Crvene zvezde na programu je u ndelju od 13 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter