0
Evropske lige

TROFEJ VEĆ NA STARTU: Srpski trener osvojio Superkup Estonije (FOTO)

Objavljeno: 24.02.18 u 20:51

Aleksanar Rogić sa Levadijom posle dva gola minusa došao do remija u finišu i posle penala nadmašio gradskog rivala Floru,

Start kao iz bajke u prvom takmičarskom meču Aleksandra Rogića na klupi Levadije. Srpski stručnjak je uspeo da nadoknadi dva gola minusa u finišu protiv gradskog rivala Flore (2:2) i podigne posle izvođenja jedanesteraca pehar namenjen pobedniku Superkupa Estonije.

– Nisam mogao dugo da verujem da smo ostvarili pravi sportski podvig u velikom derbiju kao što su kod nas mečevi između Zvezde i Partizana. Flora je došla do kapitala od dva pogotka, ali moji momci se nisu predali i jurili smo minus sa mnogo rizika – kaze za HotSport Rogić.

Levadiji se isplatila ofanziva.

– Krenuli smo napred i u 80. minutu prepolovili minus. Nastavili smo sa napadima, a posle dobre akcije došli do izjednačenja. Posrećilo nam se i navijači su sa nestrpljenjem čekali penale. Bio sam uveren posle svega da ćemo doći do trofeja.

Izvođači su nagrađeni za hrabrost.

– Zajedno sa pomoćnikom Milanom Savićem odredili smo igrače u koje smo imali poverenje. Ostvarili smo slatku pobedu kao zalet za šampionat.

Narednog vikenda krece borba za bodove.

– Levadija je veliki klub i imamo šampionske ambicije. Ovaj uspeh nas neće uspavati i slede novi izazovi, a neće biti lako osvojiti šampionsku krunu u Estoniji – poručio je na kraju Rogić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter