0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Vojvodina sa desetoricom bo boda u Šapcu, zahvaljujući majstoriji Arsića (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.18 u 16:51

Fudbaleri Mačve i Vojvodine remizirali su u Šapcu rezultatom 1:1, u meču 24. kola Superlige Srbije.

Ovaj susret obeležila je uzbudljiva završnica u kojoj su viđena oba pogotka, a na kraju mnogo zadovoljnija mogu biti Novosađani, koji su od 30. minuta igrali sa igračem manje.

Heroj Vojvodine na ovoj utakmici bio je Lazar Arsić, koji je u 87. minutu fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca doneo bod svom timu i razočarao domaću publiku.

Prethodno je Mačva povela u 84. minutu pogotkom Bojana Matića, koji se dobro snašao u kaznenom prostoju, posle asistencije Arenijevića i tada se činilo da će Šapčani doći do trijumfa.

Ipak poslednju reč imao je pomenuti Arsić, koji je i tokom prvom poluvremena, već u 10. minutu imao dobru priliku da dovede goste u vođstvo, ali je njegov šut tada završio na stativi.

Inače do isključenja Antića Vojvodina je bila nešto bolja i češće pretila golu protivnika, da bi nakon toga, razumljivo, Mačva preuzela inicijativu a najbolju šansu da im donese vođtvo imao je Matić u 34. minutu, ali je golman Rockov sjajno intervenisao, a u finišu poluvremena pripretio je i Gavrić.

Drugo poluvreme nije donelo previše šansi sve do poslednjih deset minuta, a onda je usledila sjajna završnica, nakon koje su ekipe ipak podelile bodove. U samom finišu viđeno je isključenje trenera novosadskog tima, Ilije Stolice, koji je bio vrlo nezadovoljan suđenjem na ovom susretu.

Superliga:

Petak:

Voždovac – Napredak 3:2 (2:1)
/Srećković 12 i 71, Duronjić 29 – Ndijaje 35 i 82/

Subota:

Bačka – Rad 2:1 (0:0)

/F. Bajić 47, M. Bajić 67 – Bjedov 73/

Borac – Radnički Niš 0:1 (0:1)
/Mateus Lima 75 – Aleksandar Jovanović 32/

Javor – Mladost Lučani 3:0 (2:0)
/Marković 6, Elioma Silva 37pen, Panić 80/

Radnik Surdulica – Čukarički 0:0

Mačva – Vojvodina 1:1 (0:0)
/Matić 84 – Arsić 88/

Nedelja:

Partizan-Zemun

Spartak-Crvena zvezda

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter