7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ugovor iz snova za Zvezdinog fudbalera!

Objavljeno: 24.02.18 u 12:03

Da li se bliži poslednji čin ove sage?

Kineski Điangsu Suning spremio je četvorogodišnji ugovor za Zvezdinog napadača, koji mu bez bonusa garantuje zaradu od ćak 8,8 miliona evra.

Predstavnik ovog tima došao je juče u Beograd, a jedini cilj mu je da se u domovinu vrati u društvu Ričmonda Boaćija. Napadač iz Gane ipma na stolu ponudu iz snova, od 2,2 miliona evra po sezoni, plus pojedinačni bonusi.

Sve u svemu, Boaći bi trebalo, ukoliko se uputi ka Dalekom istoku, da izađe bogatiji za najmanje deset miliona evra!

Vremena za razmišljanje nema previše, jer prelazni rok u Kini traje do 28. februara, a u Zvezdi očekuju da uskoro sve bude „skockano“ i da sve tri strane budu zadovoljne.

Crveno-belima bi trebalo da pripadne obeštećenje od 5,7 miliona evra, Suma bi bila i veća, ali u Kini su na snazi enormni porezi po novom Zakonu za klubove.

Ne ide često glatko iako su uslovi sjajni. Ipak, smatramo da je igrač dobio odličnu ponudu, i da bi trebalo da je prihvati. Očekujemo da sve bude završeno, poručili su iz Zvezde za HotSport.

Boaći je u 2017. godini postigao 42 gola, a trenutno je povređen, i prema prvim procenama na teren će moći polovinom marta. 

0
0

7 Komentara

  1. Adio, Suarez ne igra JSL istina, ali bi i Boaci za toliko godina u Srbiji koliko si ti naucio barem gramatiku
    Gledaj svoje dvoriste mali savet

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahaha, idi idi samo idi, koje poredjenje sa Suarezom, samo Suarez neigra u JSL kao ovaj, na kraju ce se zasititi njega pre vremena, pa ce na klupu verovatno, kina je vrh za ovog fudbalera, italija,spanija i slicne lige jos treba da uci za njih, mozda se preko Partizana jednom otisne tamo, jer iz Zvezde samo pukom srecom mogao bi tamo.

    0
    0
    Odgovori
  3. aman ljudi … kako vam NE dosadi da se ovoliko dugo … i sa ovolikom kolicininom … lazi bavite … misleci da ima iko NORMALAN u Srbiji da vam ista vise veruje … dok se narod Srbije izmedju ostalog ovoliko PLJACKA delom i zbog drzavnog projekta-zvezde. koliko je OTETO od puteva, rekonstrukciji-ulepsavanjem BG: novogodisnje rasvete, jelke, donacija za zdrastvo, prosvetu, … razno raznih ulaganja … poreza, PENZIONERA i gde god mogu a mogu da se u namestenim tenderima o procentima dogovore- UGRADE … kakav crni boaci i milioni od njegove prodaje … dok BANKOMAT radi … NIKAD KRAJU MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA i PLJACKAMA NA TERENU i VAN NJEGA …

    0
    0
    Odgovori
  4. Nisu za džaba najveći evropski klubovi, u januaru, stajali u redu za Boaćijem! I drago mi je da je sve, do jednog, odbio te klubove sa „trulog zapada“, i opredelio se za Kinu, mada još razmišlja da li će otići u Kinu! Jer, osim Kine, tu se još pominju Moldavija, Kazahstan, Uzbekistan i njima slične visokorazvijene fudbalske destinacijer! Ipak kad razmislim Kina i nije njegov nivo, jer napadač koji je u 2017.g., postigao 42 gola, je za respekt i nije to mala stvar biti među najboljim napadačima sveta, u rangu sa Suarezom, Ronaldom, Kavanijem, Mesijem. Samo ova cifra od 42 gola stvara malu zabunu kod mene, ne znam kome je to on dao toliko golova i da li u tu cifru ulaze i golovi koje je nemilice davao u grupnoj fazi lige Evrope?!

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakva besmislica kupuju bedeviju koja daje golove iz penala i koji je pri tome povređen. Zar Boači ne ide u čelsi za 12 miliona? Zar Terzić nije rekao da ga neda ispod osam miliona?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter