3
Domaći fudbal

NIŠTA OD ODLAGANJA: Spartak i Zvezda se dogovorili, ali nemaju ‘amin’ Superlige! Evo šta su im odgovorili…

Objavljeno: 23.02.18 u 17:39

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović ne pristaje na odlaganje utakmice Spartak – Crvena zvezda i pored najave o lošim vremenskim uslovima i očajnom terenu.

Kada god se povede polemika oko infrastrukture i loših terena u Srbiji, jedni se jave pričom oko toga da pojedinim klubovima ne bi trebalo dozvoliti da se takmiči u najvišem rangu, drugi se pozivaju na neke pređašnje utakmice kada se igralo u sličnim uslovima, a treći smatraju da nema regularnosti ako se jedne utakmice odlažu, a druge ne.

Tako je i sada kada je u teren u Subotici u katastrofalnom stanju, zbog čega i Spartak i Crvena zvezda smatraju da bi trebalo meč odložiti, a tome se najviše protive navijači Partizana čiji je tim igrao u Kruševcu u takođe očajnim uslovima i prosuo važne bodove.

Ipak, ono što je još bitnije, protivi se i direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović koji je u izjavi za ‘Informer’ objasnio svoj stav povodom ovog slučaja.

– Neću unapred dozvoliti da se odlaže utakmica. Moraće da se igra. Jedino postoji opcija da je odloži glavni sudija neposredno pre početka utakmice ako proceni da uslovi za igranje nisu prihvatljivi – rekao je Bulatović za informer i dodao:

– Smatram da imaju dovoljno vremena da pripreme teren. Uostalom, i ako dođe do odlaganja, mogu da ga dobiju za 24 časa, a oni neka procene isplati li im se da igraju u ponedeljak, pa opet u sredu – istakao je direktor takmičenja. 

Dakle, Bulatović nema nameru da izlazi u susret igračima. Podsetimo, za nedelju je najavljena temperatura od minus 10 stepeni Celzijusa i nove snežne padavine u Subotici.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter