1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJE PRIRPEME U TOKU: Zavirite na trening Partizana pred revanš sa Plzenjom (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.18 u 20:13

Manje od 24 časa je preostalo do revan utakmice šesnaestine finala Lige Evrope, između češke Viktorije i Partizana, koji će dati odgovor na pitanje jesu li crno-beli sposobni da naprave još jedan veliki korak u Evropi.

Fudbaleri Partizana pokazali su u prvoj utakmici da su u najmanju ruku ravnopravan rival Plzenju i sudeći veđenom u beogradskom duelu imaju čemu da se nadaju u uzvratnoj utakmici.

Uoči ove utakmice trener Đukić dobio je nove opcije u svim linijama tima, pošto su se u stroj vratili oporavljeni Ognjen Ožegović, Saša Zdjelar i Bojan Ostojić, dok je Nemanja Miletić odradio suspenziju zbog kartona.

Jedini problem predstavlj suspenzija jednog od stubova odbrane Milana Mitroviča, koji je u prvoj utakmici, čini se, prestrogo isključen a uoči same utakmice na povredu se požalio i zamenik kapitena Miroslav Vulićević.

Desni bek srpskog šampiona je danas izašao sa ostatkom ekipe na trening u Plzenju i to daje nadu da bi sutra ipak mogao da se nađe u postavi. Vulićević je na teren izašao poslednji i to verovatno lekari posebno pripremali.

Pogledajte kako je izgledao trening Partizana u Češkoj.

Sa stadiona u Plzenju: Stefan Smuđa

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter