1
Evropske lige

TEŠKO PODNOSE NEUSPEH: Gvardiola jurio trenera Vigana na putu ka svlačionici, Aguero udario navijača na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.18 u 09:43

Fudbaleri Mančester sitija sinoć su senzacionalno eliminisani iz FA Kupa od strane trećeligaša, a fudbaleri lidera Premijer lige lošw su podneli ovaj neuspeh.

Situacija se u Viganu dobro podgrejala već na poluvremenu, kada je trener „građana“ Pep Gvardiola na putu ka svlačionici užao u žustru raspravu sa trenerom suparničkog tima Polom Kukom.

Ipak ovo nije bio jedini incident na ovoj utakmici, a ovoga puta u glavnoj ulozi bio je napadač Sitija, Serhio Aguero.

Naime, nakon poslednjeg zvižduka sudije, navijači Vigana su utrčali na teren da proslave veliku pobedu svog tima, a jedan od njih je čini se usput dobacio nešto argentinskom napadaču, nakon čega ga je ovaj udario. Nervozni Aguero zatim je krenuo ka provokatoru u nameri da „rasčisti račune“ s njim, ali su igrači dva tima ipak sprečile teži incident.

Ni na tribinama nije proteklo bez incidenata, pošto su nezadovoljni navijači mančesterskog kluba u teren ubacili reklame koje su se nalazile uz tribine i pokušali da se obračunaju s policijom. Međutim organi reda su situaciju brzo stavili pod kontrolu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter