7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAVAMBA PRED PUT U ČEŠKU: U Plzenj idemo po pobedu, o penalima ne razmišljamo

Objavljeno: 20.02.18 u 12:45

Napadač Partizana pred put na revanš sa ekipom Viktorije, veruje da njegova ekipa može da u gostima obezbedi plasman u osminu finala Lige Evrope.

Pogodio je Leandre Tavamba mrežu Plzenja u prvoj utakmici, a navijači crno-belih veruju da isto može da uradi i u revanšu u Češkoj i tako odvede svoj tim još jedan korak dalje u Evropi.

Kamerunac pred odlučujuću utakmicu ističe da veruje u pobedu i prolazak u narednu rundu.

− Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i samim tim učinićemo sve da budemo spremni na dan meča. Bilo je važno da pobedimo kod kuće,ali smo nažalost i primili taj gol iz ofsajda i sada moramo da pobedu tražimo u drugoj utakmici- rekao je Tavamba.

S obzirom na stil igre dve ekipe, napadač Partizana u revanšu očekuje otvorenu borbu.

-Mislim da će sama utakmica biti vrlo otvorena, jer protivnik poput njih igra napadački kao i Partizan, a taj stil neguje posebno kod kuće. Viktorija Plzenj je dobar tim i ozbiljan protivnik dostojan poštovanja, a ujedno neko sa kim možemo da se na ovom nivou takmičenja nosimo.-, rekao je Tavamba za klupski sajt i istiakao da ekipa ni ne razmišlja o mogućim penalima:

-O penalima ne razmišljamo, a ako dođe do toga spremni smo! Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo dalje. – zaključio je Tavamba.

Revanš utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije iz Plzenja i Partizana, na programu je u četvrtak od 19 časova.

0
0

7 Komentara

    • GDE TI JE KUP MISICU ?????????
      INSTITUCIJA UVEK IDE NA POBEDU JER MI SMO VELIKI PARTIZAN!
      CSKA CSKA TO NAS SLEDECE CEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Kako ide borba za 5 mjesto sa zadrom i fmp…ocekujem petardu u cesku..Naravno Zvezda prolazi,jedina fudbalska institucija na ovim prostorima.

        0
        0
        Odgovori
    • KAD VIDIM KOLIKO VOLIS PARTIZAN I DA NEMA DANA DA SE NE POJAVIS NA VESTIMA PONOSA NASE ZEMLJE, DODJE MI ZAO STO NISI JOS MALO UZNAPREDOVAO, PA DA ISPUNIS USLOVE DA POSTANES NAVIJAC INSTITUCIJE!OVAKO CEO ZIVOT MASTAS DA SI NAVIJAC VELIKANA A OPET SVESTAN DA TO NIKADA NECES POSTATI, ZBOG NEDOSTATAKA KOJE NA ZALOST IMAS TI DOLAZIS KAO DA PISES NEKE GLUPOSTI A U STVARI DOLAZIS SAMO DA BUDES BLIZU NAVIJACA INSTITUCIJE DA SA NJIMA KOMUNICIRAS,
      BAR NA TRENURAK DA ZABORAVIS NA PREPREKE I BAR NA TRENUTAK DA POVERUJES DA SI I TI DEO NJIH!
      E MOJ MILANE E MOJA NESRECO!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter