1
Evropske lige

PRONAŠAO NOVI KLUB: Nekadašnja želja Partizana karijeru nastavlja u Rusiji

Objavljeno: 20.02.18 u 11:22

Iskuni defanzivac koji se ne tako davno povezivao sa povratkom u Humsku, danas je dogovorio novi potpis.

Nemanja Tubić (33) karijeru će nastaviti u ruskoj Premijer ligi i to u ekipi SKA iz Habarovska, sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Prekaljeni štoper se poslednjeplasiranoj ekipi iz ruske elite priključio na trening kampu u Južnoj Koreji, a od njega se očekuje da pomogne ekipi u pokušaju da ostane u prvoligaškom društvu.

Tubić koji je ponikao u Partizanovoj fudbalskoj školi, kroz karijeru je nastupao za Čukarički, Napredak, Gent, Krasnodar, BATE Borisov, Haugesund tako se priključio još jednom nekadašnjem „đaku“ crno-bele akademije, napadaču Miroslavu Markoviću. Prethodnih sezona se pominjao njegov moguć povratak u Humsku, međutim do dogovora ipak nije došlo.

Ekipa iz Habarovska trenutno je zakucana za dno tabele Premijer lige sa svega 12 osvojenih bodova, 10 manje od prve ekipe van opasne zone. Sezona u Rusiji nastavlja se 2. marta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter