2
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Partizan v Radnicki (Nis) Goalkeeper Aleksandar Jovanovic Beograd, 20.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

KRSTAJIĆU GLEDAŠ LI: Jovanović briljirao u Danskoj, navijači ga nagradili (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.18 u 13:24

Utakmica 18. kola Alka Superlige pokazala je da Danska uživa u sjajnim bravurama niškog golmana Aleksandra Jovanovića. U remiju Orhusa i Helzingora Nišlija je briljirao i uspešno sačuvao svoju mrežu (0:0).


Aleksandar Jovanović važi za miljenika navijača, ali da ne bude kako samo mi to pišemo, potvrda je stigla i od navijača Nišlija je u derbiju začelja u 18. kolu Alka Superlige Danske briljirao, sačuvao svoju mrežu i bodovnu prednost u odnosu na konkurenta, a to mu je donelo titulu igrača utakmice.

Po pravilima u danskom prvenstvu navijači tokom utakmice glasaju za najboljeg pojedinca, a na kraju meča na led ekranu pojavi se ime igrača sa najviše glasova, 5000 danskih navijača ovog puta glasalo je za Nišliju Jovanovića.

 

🙌

Објава коју дели Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) дана

Sve u svemu, lepa uvertira pred nastavak sezone i pripreme za Svetsko prvenstvo, gde će, po svemu sudeći, Mladen Krstajić biti na slatkim mukama, bar što se čuvara mreže tiče.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter