1
Evropske lige

DVA SKANDALA OBELEŽILA FUDBALSKI DAN: Tuča sa skupljačem lopti u Brazilu, portugalska zvezda u usponu otela i mučila čoveka?! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.18 u 17:31

Fudbal nam iz dana u dan donosi brojne neverovatne priče, a danas je rešio da sve ljubitelje počasti sa dve izuzetno ružne.

Prva nam dolazi iz Brazila, gde je tokom susreta između Operarija i Komersijala fudbaler Operarija Džeferson Reis napao jednog dečaka koji dodaje lopte, nakon što je on počeo da slavi gol Komersijala.

(Youtube/Futebol Total)

Nedugo potom, još luđa priča stiže iz Španije, gde je navodno Ruben Semedo, 23-godišnji štoper Viljareala, sa dvojicom rođaka prvo oteo, a potom mučio za sada nepoznatog čoveka, da bi na kraju uz pomoć otetog ključa ušli u njegovu kuću i izvršili krađu?! 

Semedo inače čeka suđenje zbog pretnji pištoljem ovog januara u Valensiji.

0
0

1 Komentara

  1. Sta ocekivati od latinoamerikanaca. Droga i mafija svuda, pre bih isao u Siriju nego tamo da idem na odmor. Za ove bizgove dozivotna da vise nikada ne mogu da igraju fudbal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter