0
Evropske lige

SERIJA A: Juventus je gazda Torina! Ali, da li je izgubio Gonzala Iguaina? (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.18 u 14:30

U derbiju ‘grada Fijata’ Juventus je ponovo savladao Torino minimalnim rezultatom i tako je makar na nekoliko sati preuzeo prvo mesto Serije A.

Ponovo su ‘bikovi’ bili naoštreni da zakomplikuju život Juventus i ponovo nisu u tome uspeli. ‘Stara dama’ ih je još jednom zavela svojim šarmom i iz gradskog derbija odnela sva tri boda.

Ipak, ono što može tek da predstavlja problem za Masimilijana Alegrija i ovu pobedu pretvori u ‘Pirovu’ jeste povreda Gonzala Iguaina već u petom minutu zbog čega ga je u 15. minutu zamenio Federiko Bernardeski.

Ipak, ova izmena se ispostavila ključnom jer je upravo mladi krilni napadač sjajno probio u 33. minutu, uputio oštru loptu pred gol Torina, a tamo ju je u mrežu zakucao Aleks Sandro.

(Izvor: youtube / Football Enjoyment)

Nakon toga potpuno zatvaranje utakmice od strane petostrukog uzastopnog šampiona. Ono što nisu uspeli protiv Totenhema u potpunosti jesu danas protiv Torina, dominacija u posedu i pasovima gotovo da nije dala nikakvu šansu velikom rivalu da može makar do boda.

Tako je Juve preuzeo prvo mesto na tabeli, makar do završetka današnje utakmice između Napolija i SPAL-a na ‘San Paolu’.

Serija A – 25. kolo:

Subota

Udineze – Roma 0:2 (0:0)
(Under 70, Peroti 90+1)

Kjevo – Kaljari 2:1 (0:0)
(Đakerini 74, Ingleze 76 – Pavoleti 82)

Đenova – Inter 2:0 (1:0)
(Ranokija 45 ag, Pandev 59)

Nedelja

Torino – Juventus 0:1 (0:1)
(Aleks Sandro 33)

15.00 Benevento – Krotone
15.00 Bolonja – Sasuolo
15.00 Napoli – SPAL
18.00 Atalanta – Fjorentina
20.45 Milan – Sampdorija

Ponedeljak

20.45 Lacio – Verona

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter