4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEŠKO MILOVANOVIĆ: Šta da kažem? Da kazne i mene i klub!

Objavljeno: 18.02.18 u 16:15

Partizan je sa 2:1 savladao Mladost iz Lučana posle velikog preokreta i dva crvena kartona za domaći tim.

Posle utakmice besan je bio trener Lučanaca Neško Milovanović, ipak uzdržao se teških reči i komentara, ne želeći da klub i on budu kažnjeni.

– Izvanredna Mladosti, discipinovana i dobra, igrači su odradili sve što se od njih tražilo, sve dalje ne bih da komentarišem – rekao je Milovanović, a na pitanje o dva crvena kartona rekao je sledeće:

– Neću da komentarišem. Šta treba da komentarišem? Da odmah kazne i klub i mene. Ne može se 9 na 11, Partizan nije imao šansu dok smo bili kompletni. To je naš fudbal!

Miroslav Đukić nije bio oduševljen partijom svog tima, sa razlogom.

– Možemo biti zadovoljni samo sa tri boda. Odigrali smo loše utakmicu, pogotovo u ofanzivi, nismo uspeli da napravimo ozbiljnu šansu. Jedino tri boda su dobra, svi smo podbacili – istakao je Miroslav Đukić.

0
0

4 Komentara

  1. Nesko care.ne moras nista da kazes.svaka ti cast kao treneru i sportskom radniku.vi ste danas pobedili.zao mi partizana kao i zvezde juce zbog onog penala.smesni su

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter